Acute Zorg Den Haag

Heeft u of iemand in de familie acute zorg nodig? Dan is het verstandig om een afspraak te maken, tijdens kantooruren kan je bellen naar 070-5111120 voor een afspraak en daarbuiten via het contact formulier!

Wanneer er met spoed zorg nodig is omdat de zorg snel veranderd, dan staat ons team klaar om deze zorg over te nemen binnen een week tijd. De zorg behoefte kan tijdens een intake gesprek geïnventariseerd worden, wij luisteren naar wat nodig is en wat de wensen zijn. Er wordt gebruik gemaakt van een Zorgleefplan, hierin worden de zorgdoelen vastgesteld. Bij het samenstellen van een Zorgleefplan wordt er gebruik gemaakt van risicoanalyses, informatie van de huisarts, persoonlijk gesprek, BEM-analyse en de veiligheidsmaatregelen worden besproken.

“Zorg is maatwerk, persoonlijk contact en behoud zelfstandigheid!”

Senioren Zorg vindt het erg belangrijk dat alle cliënten zo zelfstandig als mogelijk door gaan met hun leven. Zorgen is een helpende hand bij de dingen die niet meer zelfstandig lukt maar indien sommige taken wel zelfstandig gedaan kunnen worden, moet dit vooral gestimuleerd worden. Zorg is mensenwerk oftewel persoonlijk contact; goed communiceren, elkaar begrijpen en een goede overdracht is een vereiste voor goede zorg.